avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL - declaratia 100
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL - declaratia 100

Buna ziua,

Am o firma SRL infiintata pe data de 3.03.2016, trebuie sa depun declaratia 100 pana pe data de 25.07, am intrat pe site la anaf , am descarcat declaratia pdf insa nu stiu ce anume trebuie sa completez la Denumire creanta fiscala , mentionez ca firma nu are activitate si nici nu are angajati . Nu are nici incasari si nici datorii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:13, 19 Iulie 2016
Selectati impozit microintreprindere 3%. Se depune si cu 0.
ok, ms , deci selectez microintreprindere si completez 0?Trebuie sa platesc ceva cand o depun?
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua, declaratia 010 (help) ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Am infiintat de curand un SRL-D si am intrebat la Adm.financiara ce sa depun si mi-a zis 010 si 100 si sa angajez 2 persoane in 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Eroare regula: r15.1: incepand cu 12.2012 cod obligatie = 103 nu poate fi folosit pt. luna 12 bogdanch bogdanch Incercand sa depun declaratia 100 in format electronic pentru un SRL care nu are activitate si am intampinat erori de validare, mai exact: [quot]Au fost ... (vezi toată discuția)
Eroare declaratie 112 radugabriela radugabriela Am primit aceasta eroare la depunearea unei declaratii 112, este o societate cu un singur angajat pentru care am depus lunar declaratia 112.Oare sa fie din ... (vezi toată discuția)