avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Curs formare profesionala ajofm
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Curs formare profesionala ajofm

Dupa terminarea unui curs gratuit de formare profesionala realizat de ajofm esti obligat sa te angajezi pe specializarea cursului respectiv sau poti alege un loc de munca dintr-un alt domeniu (un alt domeniu in care ai mai lucrat dar nu are legatura cu tema cursului)?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:13, 20 Iulie 2016
Nu este obligatorie angajarea in domeniul cursului efectuat , va puteti angaja si in alt domeniu in care ati mai lucrat.

Programele de formare profesională asigura, conform legii, iniţierea, calificarea, recalificarea, perfecţionarea şi specializarea persoanelor în căutarea unui loc de muncă.
Va puteti angaja si intr-un domeniu in care nu ati mai lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de cursurile gratuite, daca nu iau somaj? alina2385 alina2385 Buna ziua. Am o rugaminte la dumeanvoastra si sper sa ma puteti ajuta Sunt absolventa de studii superioare (master) la stat 2010. Dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
As vrea sa fiu luata in evidenta de ajofm si sa urmez cursuri de calificare brdcristea brdcristea In primul rand buna seara, As vrea sa stiu daca nu am beneficiat niciodata de ajutor de somaj in 15 ani de munca si am ramas fara servici cum ma pot ... (vezi toată discuția)