avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... activitate profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

activitate profesionala

Buna ziua!
In baza certificatuli de calificare profesionala primit inafara tarii eu pot sa activez pe teritorilul Romaniei?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marimitis , utilizator 12:26, 20 Iulie 2016
Puteti sa desfasurati activitate in Romania , dar numai dupa ce s-a efectuat de catre Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor, recunoașterea calificării profesionale obținute în acel stat.

Ce calificare ati obtinut ?
Cosmeticiana.
In vederea recunoasterii acestei calificari , contactati :
Ministerul Educaţiei Naționale şi Cercetării Ştiinţifice
Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor
Str. Spiru Haret, nr. 12, Sector 1, 010176 Bucureşti
E-mail : cnred@edu.gov.ro
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare competente profesionale Georgianatgv Georgianatgv Bunaziua, As dori sa stiu ce institutie se ocupa cu echivalarea competentelor profesionale. Multumesc! (vezi toată discuția)
Diploma naturopatie franta sandra1987 sandra1987 Buna ziua, Incurand voi obtine diploma de Practician Naturopat in Franta. Din moment ce este o profesie nereglementata in Franta si in majoritatea tarilor ... (vezi toată discuția)
Atestat de stivuitorist din italia, recunoaștere în românia Banaduc Banaduc am atestat de stivuitorist facut an ITALIA asi dori sa stiu daca este recunoscut an ROMANIA (vezi toată discuția)