avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cat mai este contraventia actualizata pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cat mai este contraventia actualizata pentru neemiterea bonului fiscal?

Buna ziua.

Incerc sa ma descurc cautand pe net, dar dau doar de forme vechi ale OUG 28/1999. Pe cea mai recenta gasita scrie "actualizata din 11-dec-2015". Aceasta este ultima versiune?

Incerc sa aflu cum se sanctioneaza neemiterea bonului fiscal in momentul de fata.

Conform versiunii amintite mai sus, nu scrie specific intre ce sume se sanctioneaza (de la - pana la). Am gasit doar praguri de amenzi in functie de marimea banilor gasiti nejustificat in plus pe casa.

Sa inteleg ca daca un inspector ANAF vine in civil si fix lui nu i se da un bon fiscal, suma de pe acel bon se considera automat si ad-hoc suma gasita nejustificat in plus in casa si astfel se calculeaza si amenda, in functie de cat de mare a fost valoarea cumparaturilor facute de el? Prin incadrare in oricare din punctele i-viii din art.11, pct.1, lit.e din OUG amintita mai sus?

Va rog sa ma ajutati.

Cu stima,
C.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:54, 24 Iulie 2016
puzuzu a scris:

Buna ziua.

Incerc sa ma descurc cautand pe net, dar dau doar de forme vechi ale OUG 28/1999. Pe cea mai recenta gasita scrie "actualizata din 11-dec-2015". Aceasta este ultima versiune?

.....

Intr-adevar, ultima actualizare a avut loc la 11.12.2015.

Cum se sanctioneaza neemiterea bonului fiscal potrivit modificarilor aduse de OUG 8/2015 ?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am fost intr-o agenție orange pentru a achiziționa ... INNA86 INNA86 Buna ziua. Am fost intr-o agenție Orange pentru a achiziționa o cartela sim cu numar si optiune de 5 euro ..am plătit 31 de lei iar in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala paullilie paullilie Cum pot sa dovedesc ca o societate comerciala nu emite bon fiscal clientilor si unde trebuie sesizat acest lucru? (vezi toată discuția)
Sume in registrul de casa ionutvd ionutvd Buna ziua, Daca vine un furnizor si imi aduce o factura de 10.87 lei, eu ii dau 11 lei si el nu mai imi da restul, eu ce introduc in registrul de casa, suma ... (vezi toată discuția)