avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO 29 de zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO 29 de zile

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea problema: un angajat a luat 29 zile co in loc de 25 care i se cuveneau de drept aferente anului 2015 fara ca cineva sa sesizeze greseala. In condica nu este pontat ca prezent ci ca avand zile CO insa pe cele 4 zile in plus el nu are cerere de CO. Cum procedez sa remediez aceastra greseala? Va rog sa ma ajutati :(#-o:sorry:
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2016
cristinaelena23, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristinaelena23 , utilizator 14:01, 20 Iulie 2016
Pentru cele 4 zile luate in plus s-a platit indemnizatia CO?
da, a luat salariul normal ca si cum ar fi avut dreptul CO. Problema este ca nu are cerere de CO si angajatul nu recunoaste ca a efectuat acele zile de CO...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediat cu preaviz și aveam concediu restant. la final nu mi-am primit banii așa cum mi s-a promis, ce aș putea face pentru a-i recupera? Maciupiciu Maciupiciu La data de 1 Decembrie am fost chemat de patron si mi-a spus ca ma concediaza pe motiv ca suntem prea multi pe acelasi post (doi), iar el nu-si mai permite sa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat!neplata concediului de odihna de catre angajator miky_mihaela miky_mihaela buna seara! firma la care lucrez isi restrange activitatea iar eu voi fi trimisa in somaj!concediul pe anul trecut nu l-am efectuat insa sefa a pontat pe ... (vezi toată discuția)
In luna decembrie am fost trimis in concediu de odihna, desi ... nadia1977 nadia1977 In luna Decembrie am fost trimis in concediu de odihna, desi nu aveam atate zile. In luna Ianuarie am ramas in somaj, iar la lichidare mi sa dat o hartie să ... (vezi toată discuția)