avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda rovigneta

Buna ziua,

Am umblat aproximativ o saptamana fara rovigneta. Azi am realizat ca a expirat, am facut una noua dar acum astept amenda. Intrebarea mea este platesc amenda o singura data sau de cate ori am fost prins pe camera? Ce lege reglementeaza chestia asta si la ce amenda sa ma astept?

Multumesc frumos
Conducatorii auto care circula fara rovinieta nu pot fi sanctionati decat o singura data in 30 de zile pentru aceasta fapta, pentru lipsa rovinietei valabile, procesul-verbal se comunica contravenientului in termen de cel mult doua luni de la data constatarii contraventiei prevede OUG nr. 8/2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta marianastase marianastase Buna ziua Azi (12.05.2016 am aflat ca rovinieta mi-a expirat din data de 18.03.2016. Mentionez ca am circulat in tot acest timp si in afara localitatii si ... (vezi toată discuția)
Lipsa rovinietei cipam cipam buna ziua, spuneti -mi va rog cum se aplica amenzile pentru lipsa rovinietei.daca trec intr o zi prin 3 camere vor veni 3 amenzi sou una singura?eu am circulat ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru rovigneta pituna pituna Dupa cat timp vine amenda pentru lipsa rovigneta?#-o (vezi toată discuția)