avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se māreste salarul,daca am terminat o facultate,cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se māreste salarul,daca am terminat o facultate,cu examenul de licenta luatā?

Sunt angajatā cu salar minim.Am terminat o facultate,am si licenta.Profilul nu e legat de meseria in care lucrez.Acum am dreptul la un salar mai mare?Si cât?
Cel mai recent răspuns: tom33 , utilizator 09:26, 31 Iulie 2016
Nu exista niciun text de lege care sa prevada majorarea salariului in urma absolvirii unei facultati.

Angajatorul este obligat sa acorde salariul minim brut pe economie indiferent de studiile necesare ocuparii acelei functii .

Incepand cu 01.01.2011, nu mai exista CCMN care sa oblige angajatorii la aplicarea unor coeficienti de ierarhizare in lipsa unor ccm-uri aplicabile acestora.

Astfel de la 01.05.2016, salariul minim brut este de 1250 lei indiferent de studiile necesare ocuparii unei functii.
Puteti insa negocia cu angajatorul marirea salariului.
m a apucat rasul si nu m am putut abtine sa nu raspund pe un ton glumet, Puteti incerca ca pe baza licentei sa cereti mai multa mancare acasa sau un loc liber in autobuz.Glumesc, insa o asemenea intrebare nu confirma terminarea unei facultati, pe de alta parte doar rezultatele pot sustine o cerere de marire salariu. in viata conteaza ce faci nu cine esti
tom33 a scris:

...
insa o asemenea intrebare nu confirma terminarea unei facultati, ...

Stimate utilizator @tom33,
Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana,evitati jignirea utilizatorului ,riscand astfel sa incalcati Regulamentul de functionare ! Indiferent cat de puerila sau fara sens vi s-ar parea o intrebare adresata ,evitati sa emiteti consideratii de genul celei pe care ati facut-o! Va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2016
ContSters400311, utilizator
aveti dreptate,imi cer scuze,departe de mine ideea de a jigni pe cineva,insa viata si parcurgerea ei este bine sa fie "condimentata" si cu putin umor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim 2016 Deb1987 Deb1987 Buna ziua As dori sa stiu care esti minimul pentru salariatii incadrati cu studii superioare si pentru slariatii incadrati fara studii superioare? Exista ... (vezi toată discuția)
Salar 2016 studii superioare Patricia22 Patricia22 Care este salarul minim pentru cei cu studii superioare? (vezi toată discuția)
Salariu minim vasilizaitev vasilizaitev Buna ziua. Am avut o discutie cu mai multe persoane pe tema ``Salariu minim in Romania`` , va intreb si pe voi, X-ulescu muncitor necalificat are salariu ... (vezi toată discuția)