avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare domiciliu vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare domiciliu vizitare minor

Cum trebuie sa procedez daca vreau sa schimb domiciliul unde este stabilita vizita minorului ? Asi dori acest lucru deoarece din motive medicale ale minorului, in perioada primavara-toamna sa pot locui la locuinta parintilor mei dintr-o zona de munte, si sa nu tot ma plimb doar pentru aceea vizita, mai ales ca fostul sot nu e asa de preocupat de vizitarea minorului, de plata pensiei nici atat, preocuparea lui e sa faca scandal ori de cate ori are ocazia. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:23, 19 August 2009
Eu nu mi-as bate capul asa de tare...
Daca prin hotarare este stabilita adresa, l-as anunta prin executor ca incepand cu data de.... pana in data de.... minorul va putea fi vizitat la .....
GabrielaA a scris:

Eu nu mi-as bate capul asa de tare...
Daca prin hotarare este stabilita adresa, l-as anunta prin executor ca incepand cu data de.... pana in data de.... minorul va putea fi vizitat la .....

Foarte bun sfatul!=D>
Tot asa va si eu rezolvarea...o notificare prin executor judecatoresc prin care va anuntati fostul sot care este adresa unde puteti fi gasiti in perioada de timp cat veti fi plecati!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate parinteasca in comun Adrian37 Adrian37 Buna ziua as vrea sa stiu daca fosta mea sotie are dreptul sa plece de la domiciliu cu copilul pe o perioada nedeterminata , fara sa ma anunte. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa domiciliu copil minor User112233 User112233 Buna seara, Sunt divortata de fostul sot, custodia e comuna, domiciliul copilului e la mine. Am vandut apartamentul in care stau si ma mut la o alta adresa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! adresez o intrebare legata de programul de vizitare ... aleboghie aleboghie Buna ziua! Adresez o intrebare legata de programul de vizitare al copilului. Sotia mea, a plecat cu copilul la munte, la 200 km de Bucuresti ( unde locuim ... (vezi toată discuția)