avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

buna ziua! am avut accident cu masina,cea vinovata fiind eu a fost un accident usor neexistand victime,intelegandu-ma cu soferul celeilalte masini pe cale amiabila am semnat actul masina dansului am reparat-o totul bine si frumos,pana in momentul cand domnul ma sunat si mi-a zis sa-i dau 20 de milioana ca altfel ma da in judecata! eu nu i-am dat pentru ca nu aveam de unde si peste 2 zile ma suna de la politie ca respectivul e internat la spital si sa ma duc sa dau declaratie! am fost am dat mi-a retinut permisu!mi-a facut dosar penal pentru parasirea locului accidentului desi aveam la mana dovada pe cale amiabila! problema e ca am 3 luni de la accident si inca nu pot sa-mi recuperez permisul desi am angajat un avocat! avocatul imi zice ca asteapta un raspuns de la parchet! imi poate spune si mie cineva care a mai trecut prin asa ceva eu am impresia ca isi at joc de mine! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenamaya , utilizator 17:31, 25 Iulie 2016
Pfff, e complicat!
Daca nu a existat victime, nu este infractiune, dar probabil se fac cercetari in cauza, suprapus si cu vacanta. Insa ramane intrebarea de ce celălalt este în spital, care-i legatura cu dvs.?
Se fac cercetari in cauza, va dura, mai ales ca-i vară, e vacanta...
buna ziua! victima a fost doar o zi la spital pentru ca eu nu am vrut sa-i dau 20 de milioane si a vrea sa-mi faca rau.eu l-am vazut la 5 zile de la accident cu masina in oras,masina fiind reparata de mine,cand am plecat impreuna sa facem intelegerea pe cale amiabila era bine nu avea nimic adica nu a fost un accident grav a fost o tamponare! eu am citit si legile si toate sunt de partea mea dar nu inteleg de ce nu vor sa-mi dea permisul desi am 3 luni de la accident! va multumesc!
Dacă s-a stabilit ca este infractiunea de părăsire a locului accidentului nu o sa primiți permisul cred eu.
Va va trimite probabil în judecata.

Sa se străduie avocatul tare sa nu fiți trimis în judecata.
Se va anula permisul foarte probabil în acest caz...
ati citit si OUG 195/2002 -art 111 si urm ?
[ link extern ]
Ce s-a bifat cand ati completat constatarea amiabila la rubrica vatamari corporale? Daca ambii ati declarat "NU" si ati semnat, din punctul meu de vedere nu mai poate fi vorba de parasirea locului accidentului.

Alte discuții în legătură

Accident rutier - consecinte ? bostan_vlad bostan_vlad buna ziua ! Ma numesc Vlad, iar de curand am intrat intr-o intersectie, unde eu aveam cedeaza trecerea, si am lovit o masina care venea de pe drumul cu ... (vezi toată discuția)