avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna

anul trecut am fost pensionat gradul 3 de invaliditate cu boala parkinson. anul acesta am fost la reevaluare ,iar dr nastase a considerat ca aceasta boala se vindeca taindumi dreptul la pensie intrebare,,daca depun conteestatie,, tot acest dr o verifica?
anul trecut cei de la bucuresti miau dat gradul 3 iar dansul anul asta a taiato...ma intreb , daca tot el verifica contestatia mai are rost sa o depun?
si a doua intrebare,,ce cai de atac imi mai raman , stiind faptul ca aceasta boala evolueaza , nu se vindeca dansul a considerat ca sa vindecat in proportiie de 10% anul trecut am avut incapacitate de munca de la 0,,,, la 50 iar anul acesta a trecut de la 0 la 40 ca sa nu mai iau pensie,,va multumesc anticipat

,
nu are nimeni nimic de zis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate sau definitiva sau anticipată II_Maria II_Maria Pentru un barbat, peste 62 ani, cu stagiul complet de cotizare - peste 36 ani vechime + 1 an pensie invaliditate, pensionat de boală in 2019 ( invaliditate ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate plesea_enache@yahoo.com plesea_enache@yahoo.com buna ziua,,in urma cu 1,5 ani mi sa aprobat pensie de invaliditate cu dreot de a putea lucra juma de norma,,Dupa 1 an de zile un anume dr NASTASE de la ca ... (vezi toată discuția)