avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis auto

Buna ziua,

Am mai scris pe acest forum in legatura cu o anumita problema, insa acum revin cu una de alta natura. Eu mi-am luat permisul auto in urma cu 8 ani (la 18 ani) si are valabilitate 10 ani (2008-2018). Acum 2 ani m-am casatorit, mi-am schimbat numele si adresa in buletin, insa permisul auto nu l-am schimbat. Am mai circulat cu masina ocazional, insa nu depind de ea. Nu am gasit pe internet un temei legal care sa specifice in cat timp trebuie schimbat permisul auto dupa schimbarea numelui sau adresei. Teoretic mai sunt 2 ani pana cand acesta expira.
Va rog sa imi spuneti care este termenul in care poate fi schimbat, daca se aplica penalitati si ce se intampla daca sunt oprita in trafic in situatia actuala.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bianca_vlasin , utilizator 13:09, 25 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Acte pentru permis ContSters278296 ContSters278296 daca am divortat si mi-am schimbat numele,la schimbarea permisului de conducere trebuie sa imi fac din nou analizele?mentionez ca buletinul acum imi va fi in ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)