avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere copil, schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere copil, schimbare loc de munca

Buna ziua.....am si eu o intrebare, poate ma poate ajuta cineva concret.....sunt in concediu de crestere copil, mai am pana in martie 2017,cand cel mic implineste 2 anisori,.....as dori sa stiu,daca pana atunci, m-as putea angaja in alta parte? acum sunt angajata la o firma privata, dar ma intereseaza posturile de la stat,gen politie, pompieri,etc....pot sa dau concurs pt ele,fiind in ccc?? daca da, si as reusi, ce se intampla cu indemnizatia , ce ar urma mai departe? trebuie sa ma intorc mai repede din ccc sau cum se procedeaza? sper ca m=am facut inteleasa p.s.....am fost la primarie sa intreb, dar distinsa dna de acolo mi-a zis ca nu a mai auzit cazuri dinastea si nu stie ce sa imi raspunda.....mda, oameni competenti,ce sa zic......multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:06, 22 Iulie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. In perioada de CCC puteti sustine orice concurs pentru ocuparea unui post.

2. - Daca veti fi angajata veti anunta AJPIS ca ati reluat activitatea (chiar daca este vorba de alt angajator) si veti solicita stimulentul de insertie de 532 lei lunar pe care il veti primi pe perioada cat aveti venituri din salarii, de la data vreluarii activitatii si pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 3 ani.
- Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa reluati activitatea cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Rody 85 Rody 85 Buna ziua, In situatia in care voi naste in decembrie iar contractul meu este pe o perioada determinata pana in 01.03.2015 pot opta pentru o perioada de 1 an ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie snora snora Buna. Copilul meu implineste 2 ani in decembrie din 1 Octombrie eu as vrea sa ma intorc la lucru. pot sa beneficiez de stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)
Posibilitati de intrerupere si de reluare a ccc draghicimarianjan draghicimarianjan lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu ... (vezi toată discuția)