Buna ziua.....am si eu o intrebare, poate ma poate ajuta cineva concret.....sunt in concediu de crestere copil, mai am pana in martie 2017,cand cel mic implineste 2 anisori,.....as dori sa stiu,daca pana atunci, m-as putea angaja in alta parte? acum sunt angajata la o firma privata, dar ma intereseaza posturile de la stat,gen politie, pompieri,etc....pot sa dau concurs pt ele,fiind in ccc?? daca da, si as reusi, ce se intampla cu indemnizatia , ce ar urma mai departe? trebuie sa ma intorc mai repede din ccc sau cum se procedeaza? sper ca m=am facut inteleasa p.s.....am fost la primarie sa intreb, dar distinsa dna de acolo mi-a zis ca nu a mai auzit cazuri dinastea si nu stie ce sa imi raspunda.....mda, oameni competenti,ce sa zic......multumesc anticipat pentru raspunsuri
1. In perioada de CCC puteti sustine orice concurs pentru ocuparea unui post.
2. - Daca veti fi angajata veti anunta AJPIS ca ati reluat activitatea (chiar daca este vorba de alt angajator) si veti solicita stimulentul de insertie de 532 lei lunar pe care il veti primi pe perioada cat aveti venituri din salarii, de la data vreluarii activitatii si pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 3 ani.
- Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa reluati activitatea cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani.