avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare salarii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare salarii

Buna ziua,
Ce trebuie intreprins in cazul in care exista o hotarare a instantei de recuperare a salariilor restante, aceasta este la executor de 1 an de zile si nici pana in acest moment nu am intrat in posesia sumelor restante. Societatea comerciala datornica este in insolventa. Executorul poate pune sechestru pe bunurile personale ale administratorului, sau cum este procedura? Sunt sanse de recuperare a banilor?
Cel mai recent răspuns: DANTES70 , utilizator 08:53, 22 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compania cu care am avut contract de transport a intrat in insolventa si nu mi-a platit facturile restante RanydA RanydA In perioada 2014-2016 am avut contract cu o companie care a intrat in insolventa.In prezent am pregatit dosarul pentru a-mi recupera banii,dar compania ... (vezi toată discuția)
Salarii restante dupa intrarea in insolventa AvramCristian AvramCristian Buna ziua, am fost angajatul unei societati comerciale ce a intrat in insolventa la data de 10.12.2012. Postul meu a fost desfiintat si am fost concediat in ... (vezi toată discuția)
Executare avalist firma intrată in insolventa Oradea2020 Oradea2020 Buna As avea nevoie de un răspuns va rog! Firma la care sunt administrator a emis biket la ordin in alb garantie,pe care l\'am semnat si am scris numele ... (vezi toată discuția)