avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune pt numirea unui curator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune pt numirea unui curator

as avea nevoie de o lamurire daca in instanta se depune o actiune pentru numirea unui curator cel care solicita instituirea curatelei are domiciliu in alta localitate fata de persoana pt care se cere intituirea curatelei actele de procedura trebuie sa fie duse la indeplinere de autoritate tutelara unde isi are domiciliu peroana care este numita curator sau pentru cel care se solicita..
Va multumesc.
cu stima.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:14, 22 Iulie 2016
Autoritatea Tutelară de pe raza domiciliului celui pentru care se solicită măsura de ocrotire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana interzisa virgilius virgilius Dintrun numar de cinci succesori patru sunt de acord ca bunul imobil ramas de la defunct sa intre in posesia celu deal cincielea, care este bolnav psihic. Am ... (vezi toată discuția)
Contestatie de tutela si oprirea mutarii din casa schmelzr53 schmelzr53 Sint stabilit in strainatate. Mama mea este inca in Romania, in virsta, bolnava de nervi sub tratament si ingrijire medicala. Mama locuieste in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru persoana disparuta florina.ciurca florina.ciurca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau informatii referitoare la curatela, avand in vedere cele mentionate mai jos: O cunostinta doreste sa instituie ... (vezi toată discuția)