avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie de Constructie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie de Constructie

Daca pentru o remediere de fatada bloc, a fost/ este necesar un an si jumatate de demersuri pe la 11 institutii ale statului, iar aceasta (acea autorizatie, adica), chipurile, nu este corolarul avizelor obtinute pe parcurs, cate unul la distanta, succesiva, de cate o luna si jumatate, fiecare cu valabilitate doar de cate un an, cum poti face o asa lucrare (la un perete de 10 etaje) intr-o luna (pana nu expira primul aviz)?!?! Caci, oricum, numai aprobarea de deschidere de santier, amenajat zona de lucru si procurarea materialelor, ia mult mai mult de atat.
Cel mai recent răspuns: RodicaStefanescu , utilizator 09:28, 23 Iulie 2016
Autoriuzatia de construire se poate prelungi ca termen de executie.
Nu vi se pare absurd, din start, sa se dea o AC cu valabilitate de un an, pe care, de fapt, exprirarea primului aviz, o ...anuleaza ?! In fapt, se primeste un doc. care doar ma trimite la alte demersuri birocratice (de prelungire AC - ca sa pot si executa lucrarea, eventual; cum ramane, insa, cu cele 11 avize, de la baza acelei AC, care raman expirate ? Reiau demersul de a le prelungi si pe acelea ? Pai, daca e asa, mai termin vreodata cu drumurile - in cerc vicios, caci, oricum, lucrarea nu am cand/ cum nici s-o incep) !?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism bellefille bellefille La Primaria Bucuressti a fost depusa documentatia pentru Autorizatia de construire,la data de 2/11/2012.Urmare a solicitarii serviciului de Urbanism,la data de ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala,nu sunt corecti! aaalex aaalex Mama mea in varsta de 56 de ani a fost foooarte bolnava din tinerete.A fost pensionata pe caz de boala,dar anul trecut ne-am mutat domiciliul si a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Acte pentru somaj angelica82 angelica82 Buna seara, Sunt in CCC 2 ani,urmand ca in Aprilie sa se implineasca 1 an si 11 luni.firma la care am lucrat a dat faliment,fiind preluata de un lichidator ... (vezi toată discuția)