avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act constatator de deces
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act constatator de deces

Buna ziua,incerc sa obtin o copie dupa actul constatator de deces al tatalui meu.Am facut o cerere la primarie,iar raspunsul lor a fost ca ei nu pot sa imi faca aceasta copie,sa merg la spitalul de unde s-a elibera actul.Am mers si la spital si cei de acolo mi-au spus ca nu au cum.Ce pot face,am nevoie de aceasta pentru banca.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:00, 23 Iulie 2016
Mergeti la medicul care a eliberat certificatul constatator. El trebuie sa aiba ramas la cotor documentul. Starea civila nu va poate elibera certificatul intrucat nu este institutia care l-a completat. Trebuia sa va faceti o copie inainte ca certificatul sa fie inregistrat la starea civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor u_c u_c Buna ziua! Apelez cu rugamintea de a ma indruma deoarece nu stiu incotro sa ma mai adresez.Mama mea incearca sa depuna dosarul pentru pensia de urmas al ... (vezi toată discuția)
Act de deces eliberat pe nume gresit marshanna marshanna Buna ziua, Am un bun prieten care m-a rugat sa expun rapid situatia lui, poate afla ce se poate face si cum. Asadar, omul are de mers sa faca o dezbatere ... (vezi toată discuția)
Ce fel de actiune trebuie facuta leusan leusan Acum 2 ani si ceva a decedat o matusa la spitalul municipal de localiate, ea locuind la tara .copii au mers la primaria de la tara si au luat certificat de ... (vezi toată discuția)