Buna ziua , astazi am fost sa declar un autovehicul la SPIT Constanta , acesta a fost achizitionat din Reghin cu contract de vanzare cumparare si certificat fiscal , insa cand am ajuns sa declar auto mi s-a spus ca nu mi-l pot inregistra neavand Cartea de Identificare si Certificat de autenticitate la RAR , obligandu-ma sa merg la RAR . Masina este neinmatriculata si are primul set de numere rosii valabile pana pe 11 august , eu nu intentionez sa inmatriculez auto pana la sfarsitul lunii septembrie , ce pot face in acest caz ? Certificatul fiscal imi expira valabilitatea pe 14.08.2016 , cum pot sa declar acest auto fara Cartea de identificare si certificat de autenticitate ? Multumesc .
Auto nu este inmatriculat , am Briefurile ( actele din Germania ) , RAR emite CIV si certificatul de autenticitate insa nu mi-am propus sa il fac pana in toamna iar eu daca nu declar bunul la SPIT in 30 de zile voi fi amendat .
Daca dv ati hotarat sa inmatriculati bunul mobil dupa decaderea termenului legal prevazut ,pe cale de consecinta v-ati asumat si consecintele nerespectarii dispozitiilor in vigoare
Cumparare auto
Cristi Cristi
Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)