avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-cumparare

Salutari.Am si doua intrebari: Se poate anula un contract de vanzare cumparare al unei case daca suma mentionata in el nu a fost platita?Daca nu,in ce conditii se poate anula?
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 22:46, 23 Iulie 2016
Salutări și ție!
Dacă a trecut termenul in care trebuia sa faca plata, se poate cere sau executarea silita a obligatiei de plata, sau rezolutiunea vanzarii- art 1724 cod civil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2016
Marian Bucur, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu mai multi proprietari mostenitori alex5 alex5 Buna ziua, buna ziua, detin un imobil impreuna cu alti mostenitori. unul din ei ar vrea s-o cumpere . avem certificat de mostenitor unde e specificat cine ... (vezi toată discuția)
Contract prescris geo_19_07 geo_19_07 am un contract de vanzare-cumparare in rate care s-a prescris,vreau sa stiu cum mai pot actiona cumparatorul in judecata pentru neplata ratelor si pentru ... (vezi toată discuția)
Anularea cvc in calitate de vânzător G.M.C. G.M.C. Buna ziua . În 2009 am vândut casa și terenul aferent către socrii mei in incercarea de a proteja patrimoniul familiar . Mai exact in 2008 contractasem o ... (vezi toată discuția)