avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legea 135/2010 art.93 alin 4
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

legea 135/2010 art.93 alin 4

art 93 alin 4 face parte din legea 135/2010 adica este din anul 2010 sau acest articol a fost introdus prin actualizarea acestei legi atunci cand a intrat in vigoare ncpp?
Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 21:50, 25 Iulie 2016
Era. De altfel, pentru astfel de intrebari, utilizati un instrument gratuit- aplicati pe forma consolidari, apoi alegeti data , asta va arata ce si cum a fost actualizat, daca era alineatul, daca nu era.... Cu respect,
aici gasiti forma codului de procedura penala la intrarea in vigoare
[ link extern ]

instrumentul gratuit - [ link extern ]
am intrebat ptr ca mie mi-a raspuns parchetul in felul urmator: "cu privire la aceste aspecte,se constata ca dispozitiile procesual penale se aplica de la data intrarii lor in vigoare si nu se aplica ptr trecut in materia plangerilorimpotriva solutiilor."....
ori daca acest articol este vechi si nu este din ncpp nu inteleg de ce fiica mea parte vatam,ata minora nu a avut av din oficiu in perioada cercetarilor, iar acum cand am cerut redeschiderea dosarului din mai multe motive printre care si acesta am primit raspunsul de mai sus.
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2016
desirelia75, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Csm: parchetele care nu vor soluþiona dosarele penale mai vechi de cinci ani într-un termen rezonabil vor fi trase la rãspundere Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Unităţile de parchet, inculsiv DNA şi DIICOT, care nu vor soluţiona dosarele penale mai vechi de cinci ani, într-un termen rezonabil, vor fi trase la ... (vezi toată discuția)
Care cod de procedura penala se aplica ( vechi sau nou)? costel58 costel58 As dori sa stiu ce cod de procedura penala(vechi sau nou) este aplicabil in cazul unei plangeri penale inregistrate in Decembrie 2013, directionate la Politie ... (vezi toată discuția)
Cod penal valabil in 2010 anipopa anipopa Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care este Codul Penal valabil in 2010.Noul Cod Penal din 2004 a fost abrogat in 28.iulie 2009. Al doilea nou Cod Penal va intra ... (vezi toată discuția)