avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vreau sa dau in judecata trustul Intact Media
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vreau sa dau in judecata trustul Intact Media

Buna ziua,

Am observat ca de un an de zile antenele lui voiculescu, trustul Intact Media, se ocupa de site-uri de anunturi. In ianuarie au inceput sa lucreze la homezz/ro unde lumea poate sa publice anunturi imobiliare. Site-ul pare sa fie gata iar la aplicatie au dat drumul acum o saptamana. Ceea ce inseamna ca o sa inceapa in curand sa isi promoveze masiv site-ul imobiliar pe televiziunile lor. Ei au putere media foarte mare, adica pot sa lanseze orice site doresc si cu reclama facuta pe posturile lor pot deveni oricand no 1 - exemplu cum au facut cu lajumate.

Acum un an mi-am infintat o firma in domeniul anunturilor imobiliare online si astfel de schimbari ma afecteaza. Ce parere aveti... as avea vreo sansa sa castig procesul daca ii dau in judecata pentru pozitie dominanta, in sensul ca avand televiziunile si lansand site-uri de anunturi pot afecta foarte mult concurenta - care nu dispune de televiziuni si bani pentru publicitate limitat fata de resursele lor.

Orice idee sau recomandare este binevenita, chiar daca vor exista critici care se vor gandi ca intrebarea mea este cel putin bizara.
Nu e vorba de poziție dominanta care sa fie interzisa de lege.

Nu estimez ca aveți șanse în caz de proces.
Nu aveti nici o sansa in demersul dvs.eventual puteti sa faceti o sesizare la Consiliul Concurentei...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere de catre asociatia de proprietari montarea unei antene satelit pe fatada sau terasa bsterea bsterea Buna seara. Am o problema de domeniul sf-ului. Am incheiat un contract de furnizare servicii de televiziune prin satelit cu o firma. Au venit meseriasii sa ... (vezi toată discuția)
Cum refuz antena gsm pe bloc? diaradu13 diaradu13 va rog spuneti-mi si mie care este procedura prin care se aproba montarea unei antene gsm pe bloc? Eu nu sunt de acord cu ea, datorita radiatiilor puternice pe ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)