avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare declaratie 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare declaratie 112

AM ANGAJAT 4 CETATENI DIN REP.MOLDOVA ,IN REVISAL MI-A LUAT SERIA PASAPORT FARA SA-MI CEARA CNP-UL.ACUM IN DECL 112 AM NEVOIE DE CNP. CUM PROCEDEZ?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: laszloecaterina , utilizator 12:49, 25 Iulie 2016
Nu ati obtinut aviz de angajare de la formatiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrari din judetul in care are sediul social angajatorul ?
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
nu au luat aviz de angajare,pina sa mearga la IGI au plecat.au fost primsi 5 zile in statul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp cetatean italian Claudiosii Claudiosii Buna ziua Sotia mea care este de cetatenie italiana si-a gasit de curand un loc de munca si binenteles i-au facut contract pe perioada nedeterminata dar ... (vezi toată discuția)
Angajare cetateni straini cristipaun4 cristipaun4 Pot angaja cetateni straini pentru o activitate noua (mai concret am schimbat obiectul principal de activitate si vreau sa incep altceva cu angajati straini) ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean italian Loredana_84 Loredana_84 Doresc sa fac angajarea unui cetatean italian. Acesta are certificat de inregistrare. 1. In Revisal, daca fac identificarea in baza respectivului certificat, ... (vezi toată discuția)