avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revistă online foloseste poza mea fără drepturi de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revistă online foloseste poza mea fără drepturi de autor. Ce pot face?

Buna ziua!
Vin cu o întrebare:
O revista online a preluat o poza personală si a folosit-o de câteva ori (online) ca imagine a unor articole cu limbaj licențios. Nu am fost sunată pentru oferi permisiune si nu am pledat drepturile de autor ale pozei in acest sens.
Am dovezi ca poza originala este proprie si inițial folosită ca material autobiografic cu caracter de promovare într-o revista tipărită, si in format online.
Ce pot face in acest sens?

Consider ca este o încălcare a dreptului de autor.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 00:58, 25 Iulie 2016
poate vă ajută materialul de aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
cazul judecătorului Danileț
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi autor pe suport online Daniel1990 Daniel1990 Buna ziua. Ieri am primit o notificare de folosire pe un site detinut de mine a unei imagini care este protejata de drepturi de autor. (asa am aflat de la ... (vezi toată discuția)
Poza copywright cipilixx cipilixx Buna ziua, M-am intalnit recent cu o problema si as avea nevoie de un sfat. Este vorba despre o publicatie locala (revista - continut general). Am primit o ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor poze llukas llukas Am gasit pe internet site-uri care vand imagini dar nu iti ofera dreptul de a le imprima pe diferite obiecte pentru vanzare. Daca cumpar aceste imagini si le ... (vezi toată discuția)