avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

Buna ziua!Am o problema in ceea ce priveste acordarea pensiei alimentare in urma divortului.Mentionez ca tatal copilului lucreaza in Italia,in hotararea de divort e subliniat faptul ca tatal e obligat sa plateasca 1/4 din castigul sau. Eu nu pot dovedi care sunt veniturile lui,asa ca dansul trimite lunar 100 de euro,exceptand luna august cand minorul se afla in vacanta la tata si acesta motiveaza ca nu are de ce sa plateasca pensie in luna aceea,caci nu ii dau eu de mancare.Exista vreo modalitate de punere in aplicare a hotararii judecatoresti conform careia acesta trebuie sa plateasca 1/4 din venitul lunar?Sau e imposibil deoarece nu lucreaza in Romania?

Am omis sa mentionez ca veniturile lunare din Italia sunt cuprinse intre 2000- 2500 de euro,insa nu am nici o hartie pentru a dovedi acest lucru.
Multumesc anticipat pentru timpul acordat!
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2016
STERGAR, utilizator
Cel mai recent răspuns: STERGAR , utilizator 17:21, 25 Iulie 2016
Există o procedură de executare a pensiei de întreținere din străinătate. Ar trebui să cunoașteți care este angajatorul din Italia.
Stiu doar denumirea santierului naval -mare, este angajat la o firma subcontractoare si stiu orasul din Italia,mi-ar folosi la ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere a copilului flor93 flor93 Buna ziua. As avea nevoie de cateva raspunsuri daca se poate. casatoriti de 4 ani, cu o viata formata in italia de 10 ani. sotul meu a lucrat aproape mereu, cu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara se poate mari? MunteanuCarmen MunteanuCarmen In urma cu un an am fost incredintata bunicilor care m-au crescut in urma multor divergente pe care le-am avut cu tatal meu (in ca carui custodie am fost, desi ... (vezi toată discuția)
Pt pensie alimentara si custodie elisa_28 elisa_28 buna seara,urmeaza sa il dau pe tatal copilului care ne-a abandonat de craciun in judecata pentru plata pensiei alimentare si pt custodie.El e plecat in Italia ... (vezi toată discuția)