Buna. Ma ajutati si pe mine va rog. Eu am avut o bancnota de 1 leu si mai jos de o petala la florile celea albastre era o pata ca o virgula de culoare verde sau albastra nu am atras atentia. Nu era scrisa cu vriun marcher. Am crezut ca aceasta pata este la toate bancnotele de 1 leu. Si am fost la magazin si am cumparat ceva de acest leu. Vreau sa intreb poate sa fie fals acest leu. Eu dupa mam gindit la asta. Ca am vazut ca aceasta pata ca o virgula nu era pe celelalte bancnote.
Justificarea pentru acea pata poate fi multipla ,fie de la multitudinea de maini prin care trece,fie de la modalitatea de pastrare
Atat timp cat moneda detine elementele de siguranta,nu trebuie sa va faceti probleme
Bancnota falsa
cristitt
Buna. Ce trebuie sa fac?Eu sunt student si sunt disperat de acesta situatie. Cind am fost si am cumparat ceva de la magazinul din camin vanzatoarea ca rest ... (vezi toată discuția)
Accident auto
razvanvidra
buna ma numesc razvan in luna a 6 anul acesta am avut un incident cu masina o doamna nu mi-a acordat prioritate la o intersectie eu find pagubitul .Ne-am ... (vezi toată discuția)