avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Problema ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Problema ANAF

Buna ziua, sotia lucreaza ca si sef magazin la un magazin ce comercializeaza produse refrigerate. Sambata a fost scumpul ANAF in control si caserita care lucreaza in casa a uitat sa introduca dimineata soldul de casa in program (soldul fiind 400 RON). Bineinteles ca ANAFul a gasit un plus in casa pe X de 402.50 RON si au dat amenda 17500 RON, neinteresandui ca sa produs eroarea de neintroducere a soldului de casa, si au luat si plusul. Ce se poate face in aceasta cauza??#-o#-o#-o In afara de asta au mai dat si o amenda de 500 RON pentru ceva registru la ceva marfa ce a venit prin transfer intern de la depozitul societatii, pentru care daca se facea registru se dubla marfa in gestiune. Scumpii domni nici acest lucru nu au vrut sa-l inteleaga....
Se poate in aceasi zi, aceasi echipa sa amendeze de doua ori acelasi magazin???

Alte discuții în legătură

O societate, doua puncte de lucru ContSters95887 ContSters95887 Pentru o societate cu doua puncte de lucru contabilitatea se tine separat pentru fiecare punct de lucru in parte? Stiu ca nir se face pentru fiecare in parte, ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea primara la un magazin andreea_lazar andreea_lazar Buna ziua Lucrez ca si referent resurse umane si m a contactat cineva sa ii tin contabilitatea unui magazin, vorbim de contabilitate primara. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)