avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare spatiu fara CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare spatiu fara CF

Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate face o vanzare de catre un constructor a unui spatiu mic aflat la subsolul unui bloc? Mentionez ca spatiul acesta nu are CF, dar blocul cu apartamente are acte in regula, CF. Daca se poate face vanzarea ce ar implica: cum se vor intocmi actele, ce se va specifica ca se vinde? Vor fi probleme pe viitor pt cel care cumpara un spatiu fara CF? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 25 Iulie 2016
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Despre ce spatiu este vorba la subsolul unui bloc ?
In cartea tehnica a constructiei cum figureaza respectivul spatiu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem obține o boxă? adrianayu adrianayu cum pot obține o boxa la subsolul blocului ??!? mi s a spus de către presedinata asociație ca eu noua in bloc si nu am fost prezenta in momentul ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatii sub apartament parter big_savu big_savu Buna ziua, E prima intrebare adresata pe acest forum asa ca va rog sa ma scuzati, daca gresesc sau omit ceva necesar, voi reveni. Prietenul meu detine un ... (vezi toată discuția)
Adapostul antiaerian. unde aflu in proprietatea cui este? alinbara alinbara Buna seara! Blocul a fost construit in 2010 si a fost prevazut legal cu adapost antiaerian. Exista doua probleme: 1. e ca usa e incuiata, iar ... (vezi toată discuția)