avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

O tanara a nascut un copil in octombrie 2014. In octombrie anul acesta ar fi trebuit sa inceapa serviciul dar intre timp a ramas din nou gravida si v-a naste probabil in jurul datei de 1 octombrie. De ce venituri v-a beneficia in viitorii 2 ani avind in vedere ca pentru primul copil a beneficiat de 850 ron venitul ei si 200 ron alocatia copilului si ce acte v-or trebui depuse si unde? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 26 Iulie 2016
Au acoperire, daca cititi bine pe site-ul ANPIS.

[ link extern ] /

Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca pe acel link a fost vreodata ceva referitor la intocmirea unui nou dosar in cazul aratat in prezentul topic inseamna ca a fost sters pentru ca ANPIS si-a dat seama ca a gresit.
Exista si acum un document word care poate fi descarcat si care la pagina 2 are exact fraza mentionata de mine.

Daca nu-l gasiti, am sa-l descarc si o sa-l pun la documente utile....
Desi nu cred ceea ce spuneti abia astept sa vad o asemenea tampenie spusa de ANPIS,a cum cand Guvernul ia masuri de reducere a birocratiei, inclusiv a documentelor dublate, triplate etc.
Eu l-am vazut si documentul exista inca pe acel link ...

O sa-l incarc , totusi .

Alte discuții în legătură

Concediu pt.cresterea copilului al doilea sandor57 sandor57 Buna ziua! Am un copil de un an si 10 luni si sunt gravida in luna a IX-a.Ce fel de acte si cand si unde trebuie sa inaintez pentru a beneficia de concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere al doilea copil danavisan danavisan Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Primul copil implineste 2 ani pe 14 iunie 2012, la data de 15.06.2011 se naste al doilea copil/. Pentru ca pe ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil + nastere noua Anacrsitina Anacrsitina Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti intr-o problema .O salariata cu contract suspendat pentru crestere copil pana la 2 ani,a nascut iar,concediile medicale de ... (vezi toată discuția)