avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua, sunt pensionar prin pensie la limita de virsta si actual lucrez la o companie de utilitati publice unde am contract pe perioada determinata care expira dupa 36 de luni la 01.12. 2016 .Va rog cum sa procedez pentru a continua in mod legal daca e posibil si daca ar fi posibil sa-mi spuneti cum , ca sa pot prezenta labiroul personal al companiei.Va multumesc.b
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 25 Iulie 2016
Sunt doua variante posibile :
- fie se va incheiat un act aditional de modificare a duratei in nedeterminata sau un nou c.i.m. pe nedeterminata.

- fie se va incheia inca un c.i.m. pe durata determinata de maxim 12 luni si apoi inca unul tot de acest gen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe durata determinata politai politai Buna ziua, ma numesc Dima Constantin sunt pensionar pentru limita de virsta ,am 61 de ani si lucrez la o companie de utilitati publice unde la data de ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe perioada determinata Alex_2016 Alex_2016 Am fost angajat de curand cu un contract de munca pe o perioada de 3 luni, apoi, la expirarea celor 3 luni, angajatorul a optat pentru un act aditional la ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca- perioada determinata sau nedeterminata? crystyna04 crystyna04 Am o prietena care a incheiat un CIM pe 3 luni.Dupa 3 luni au pus o sa semneze o prelungire a contractului pe care ea il doreste si l cere angajatorului. ... (vezi toată discuția)