avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cererea e evaluabila in bani daca se acopera o creanta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cererea e evaluabila in bani daca se acopera o creanta ilegala catre stat?

cererea e evaluabila in bani daca se acopera o creanta ilegala catre stat?

in fapt chem in judecata un functionar in raspunderea delictuala care a inventat o creanta catre stat pentru mine sa platesc, si-l oblig sa plateasca creanta ilegala creata

evident aceasta actiune nu este evaluabila in bani in sensul ca nu exista dauna patrimoniala efectiva fiindca n-am platit creanta ilegala

Alte discuții în legătură

Stabilirea taxei de timbru in speta raspunderea civila delictuala eusaisapte eusaisapte Am formulat o actiune in raspundera civila delictuala prin care am cerut instantei sa oblige un functionar sa achite debitul pe care l-a falsificat pe numele ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns pertinent..!!! Manole Dumitru Manole Dumitru Notiunea de creanta cum se poate interpreta ? Ca, ar fi similar cu \"daunele materiale\"? Sau sunt doua notiuni distincte? Cum se poate interpreta? disp. ... (vezi toată discuția)
Cere de judecată (avariere auto) jintors jintors Buna seara, sâmbăta masina mea care era parcată a fost lovită de o caruta scapata de sub control in timp eu ma aflam in vizita la matusa mea! Proprietarul ... (vezi toată discuția)