avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Teren la sat concesionat tinerilor pana in 35 ani - ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Teren la sat concesionat tinerilor pana in 35 ani - obligatii primarie

Buna seara.
Am un teren concesionat la sat cu legea pentru tineri pana in 35 de ani. Am construit si casa, am si intabulat-o.
Intrebare:
Ce spune legea despre obligatiile primariei care da terenuri concesionate?
Adica: ce trebuie sa puna la dispozitia concesionarilor primaria? Ce utilitati?

In zona unde locuiesc s-au dat terenuri in concesiune acum 6 ani. Au fost facute niste drumuri de santier pe campul respectiv, iar de atunci...nimic. Apa am forat noi, curent de santier am tras noi, fosa, incalzire lemne si etc.
Vrem sa mergem la sedinta de consiliu local si sa ne facem putin auziti.

Ma intereseaza ce spune legea cu privire la obligatiile primariei in acest aspect.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)