avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... valabilitate certificat iml
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

valabilitate certificat iml

Buna Ziua cat timp de la data incidentului este valabil un certificat medicolegal si la cat timp de la data incidentului se poate depune plangere penala
Cel mai recent răspuns: Patryk andrei , utilizator 18:27, 28 Ianuarie 2025
Plângerea prealabilă trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.
in caz contrar mai este valabila plangerea
Nu, daca este vorba de infractiunea de loviri sau alte violente.
Va multumesc de informatie
Cât timp este valabil certificatul medico-legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala leona777 leona777 Buna ziua, as vrea sa stiu daca mai pot formula o plangere penala dupa ce a trecut 1 an de la data savarsirii faptei ? sau este tarziu acum, desi am certificat ... (vezi toată discuția)
Abuz fizic la locul de munca CheteOana CheteOana Buna ziua.....in data de 07.08.2015....am fost agresata fizic la serviciu de catre o colega, am certificat medico-legal, cat anume ma costa si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru persoana implicata in accident AndreiMihai90 AndreiMihai90 Buna ziua. Ca pasager al unei masini implicate in accident, pot face plangere penala soferului daca medico-legalul are sub 90 de zile ? (vezi toată discuția)