avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua , pot sa depun o cerere de demisie prin posta, si sa trimit o fotocopie prin mail a acesteia deoarece firma e din alta localitate, dupa ce depun cerera de demisie mai pot fi trimis in cursa , mentionez ca lucrez ca sofer de tir, ce obligati am eu , si firma ce obligati are fata de mine.:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 26 Iulie 2016
Demisia poate fi comunicata angajatorului prin posta cu confirmare de primire.

Art.81 alin.5 C.mun : Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele.

Prin urmare, pe perioada de preaviz atat dvs , cat si angajatorul aveti aceleasi drepturi si obligatii asumate prin contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie la zi zsuzsannao zsuzsannao Buna ziua! In 5 oct 2011 m-am angajat la o firma cu sediul in CJ,actele le-am semnat la Medias,se lucreaza in Cugir,in conditii jalnice.Mi-am gasit alt job in ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata RadoiS RadoiS Buna ziua. Am un var angajat la o firma de aparate de cafea, iar conditiile de munca nu sunt asa cum au fost stabilite la semnarea contractului si doreste ... (vezi toată discuția)
Demisia AndreeaCretu AndreeaCretu Buna seara. Sunt sofer de tir. Luni mi-am dat demisia de la fostul loc de munca si tot in acceasi zi am incheiat un contract de munca cu o alta firma de ... (vezi toată discuția)