avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartonagiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartonagiu

Buna ziua! M-ar interesa o fisa a postului de cartonagist si daca stie cineva sa existe cursuri pentru calificarea in aceasta meserie.Pot schimba incadrarea salariatilor din muncitori necalificati in cartonagii daca nu au facut nici un curs ,doar prin vechimea in munca ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trinc_carmen , utilizator 10:57, 2 August 2016
De regula, absolventii din licee de profil pot primi o diploma de calificare in meseria de cartonagist.
Angajatorul poate organiza insa, cursuri de pregatire in cadrul firmei in meseria de cartonagist.
Gasiti mai multe informatii aici: [ link extern ]
In privinta fisei postului, aceasta trebuie intocmita avand ca baza evaluarea riscurilor profesionale existente la locul de munca, evaluare care are in vedere mediul de lucru, activitatile desfasurate, echipamentele tehnice existente la locul de munca/ postul de lucru. Copiind o fisa de post pentru un loc de munca existent in cadrul altei firme, cu siguranta nu se vor avea in vedere toate riscurile profesionale identificate/ existente la locul de munca din firma dvs.
Multumesc pentru raspuns.Din cadrul firmei nimeni nu are pregatirea necesara pentru a organiza cursuri si nici nu am gasit pe cineva care organizeaza astfel de cursuri.
Puteti lua legatura cu fortele de munca din judet si sa organizati in cadrul firmei dvs. cursuri de calificare.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

fisa postului pt analist servicii client rooxy rooxy Buna ziua. Ma poate ajuta cineva va rog cu un model pt Fisa postului Analist servicii client. (vezi toată discuția)
Inspector ssm sau lucrator desemnat ssm Hope93 Hope93 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti, am liceul tehnic, absolventa de ASE(studii de lunga durata) si recent am facut un curs de SSM de 80 de ore, in baza ... (vezi toată discuția)