avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Popriri multiple pe cont salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Popriri multiple pe cont salariu

va salut.

De curand am fost incadrat in cadrul unui minister ca si functionar cu statut special. Pe conturile mele personale exista mai multe popriri de la diversi executori pentru datorii neachitate la timp. Intrebarea mea este urmatoare: Procentul de 50% care o sa imi fie poprit din salariu se refera doar la salariul de incadrare sau se popreste si norma de hrana, banii de transport sau chirie si eventualele sporuri??? Mi s-ar parea normal ca norma de hrana si banii pt transport/chirie sa nu se supuna popririi.

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 26 Iulie 2016
Poprire norma hrana - discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont salariu Alexyo88 Alexyo88 In primul rant tin sa va spun buna ziua!Am si eu o problema si sper sa gasesc aici ajutorul.In anul 2010 am facut o descoperire de card la [],ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Executare silita Lissa1 Lissa1 - Se poate desfasura executare silita asupra sumei primite ca \\"Norma de hrana (acordata angajatilor M.Ap. N.)\\"? .... si daca da, ce lege prevede ... (vezi toată discuția)
Poprire legala sau nu? flooderonline flooderonline Mi s-a trimis de catre un Executor judecatoresc : o comunicare in original (semnatura si stampila originale), o adresa in copie xerox (semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)