avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin, impacarea partilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin, impacarea partilor

Buna ziua ....am o intrebare
Daca am incercat sa iau ceva dintr-un magazin, am fost prinsi am fost chemati la politie dupa 3 luni si ne-am impacat cu societatea comerciala mai avem dosar penal (cazier)?
In masura in care prejudiciul a fost mic recuperat si ne-am impacat cu magazinul eu fiind complice nici nu am mai fost chemat iar domnii politisti au zis ca eu nici nu mai trebuia sa ma duc si nu am avut nimic de semnat
Cel mai recent răspuns: pisicaqqq , utilizator 08:14, 27 Iulie 2016
Daca cazul s-a rezolvat amiabil nu mai exista probleme dar trebuie sa o lamuriti sub aspect procedural ca sa stiti sigur.
si cum ar trebuii sa procedam dar presupun ca fiind minori au rezolvat totul domnii politisti....
ar trebuii sa cer un cazier? cum sa ma asigur ca am terminat...domnii politisti ne-au spus ca am terminat si sa nu mai facem ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din hypermarket nitzu88 nitzu88 Buna seara, Am patit-o in sera asta. Am fost cu iubita mea la Carrefoure, iar aceasta a sustras in geanta niste bijuterii (in fine - bijoux-uri), de ... (vezi toată discuția)
Furt cu un prieten pisicaqqq pisicaqqq vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem ... (vezi toată discuția)
In cazul unui furt a unor haine, mai exact 3 articole pentru ... Romanica88 Romanica88 In cazul unui furt a unor haine, mai exact 3 articole pentru copii, din C&A, in valoare de 200 ron, produsele au fost înapoiate, poliția chemată, șefa de ... (vezi toată discuția)