avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrarile audio pot fi folosite in instanta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrarile audio pot fi folosite in instanta?

tata are o iubita amandoi fiind in varsta de 70 ani iubita fratelui meu a avut o convorbire telefonica cu ea data pe speker eu cu un alt telefon am inregistrat convorbirea in care dansa a adus cuvinte ofensatoare si obscene la adresa mea cea ce ami raneste persoana eu as dori sa i intentez proces dar nu stiu daca inregistrarile audio pot fi folosite in tribunal aceste i persoane nu ia m dat nici macar buna ziua ce spuneti poate fi retinuta ca proba?


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:15, 27 Iulie 2016
nu, nu prea merge....
Daca a fost obtinuta fara acordul partilor, se considera ca, incalca bunele moravuri si va fi respinsa de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare viata privata AdrianMa AdrianMa Buna ziua. Mai este un topic care atinge acceasi tema dar speta mea este diferita. Am avut o relatie de aprox 3 ani. Doamna (domnisoara) locuieste in ... (vezi toată discuția)
Proba cu înregistrare audio este legală/admisibilă? mi-am înregistrat patronul recunoscând că nu vrea să-mi plătească salariul dar judecătorul a respins-o dserban dserban Am un litigiu de munca pe rol intrucat fostul angajator nu mi-a platit salariul. La sedinta de judecata, am propus si proba cu inregistrarea audio cu patronul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid proces pentru crearea unui prejudiciu prin exercitarea ... Catalin2o14 Catalin2o14 Vreau sa deschid proces pentru crearea unui prejudiciu prin exercitarea abuziva a drepturilor acestui, respectiv, acesta m-a șantajat spunând ca dacă nu ... (vezi toată discuția)