avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rudenii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rudenii

Buna ziua! Mama mea isi face dosar pentru un post de femeie de servici la politie! Ia dat de facut o autobiografie! Eu am un dosar care a fost trimis la procuror cu propunerea de incetare a urmaririi penale, care nu stiu in ce stadiu este! Mama nu stie despre asta ! Sunt sanse sa afle de dosarul meu?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:31, 27 Iulie 2016
Nu cred !
Buna ziua,
Deocamdata NU dar daca, Doamne fereste, se ajunge la condamnare, sigur va sti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarire penala - urgentare dosar mihaela_apostol mihaela_apostol as vrea sa stiu si eu cat dureaza urgentarea unui dosar de neincepere a urmaririi penale care are o vechime in parchet de peste 9 luni? (vezi toată discuția)
Dosar penal trimis de politie la parchet GCC GCC In calitate de reprezentant al partii vatamate si parte civila intr-un dosar penal avand ca obiect un acident rutier urmat de decesul victimei, am primit ieri ... (vezi toată discuția)
Grabire solutie dosar penal circulatie raduovidiu raduovidiu Exista vreo cale de a grabi solutia la un dosar penal trimis de la politia rutiera la procuratura? Este de vreo 4 luni la procuratura dupa 8 la politie. Motiv: ... (vezi toată discuția)