lucrez de 2 ani la o statie petrom in functia de casier,aceasta statie e luata in administratie de un dealer,care astazi ma concediat,invocand motivul ca filiala bucuresti a cerut demisia mea,pt unele note explicative trimise de mine la bucuresti.acum sincer eu nu stiu ce sa fac.mi a spus ca imi da un preaviz si nu sunt obligata sa vin la munca.ma contacteaza imi momentul in care trebuie sa semnez actele.DECI EU CE SEMNEZ?multumesc
NIMIC, sa trimita intai ei actele cu preaviz cu tot si dupa aceea vedeti ce faceti .Maine va duceti la servici si sa scrie ei ,pe o coala de hartiedar sa aiba nr.inregistrare ceea ce au spus azi verbal,altfel va treziti ca pana cand vin actele sunteti absenta si va desfac contractul de munca.
Succes
da asta am inteles,semnez intai preavizul si apoi mi se incheie contractul de munca?de ambele parti?in preaviz este obligatoriu sa ma duc la servici?angajatorul mi as pus ca nu este.
Despre demisie
MGabriel
In cazul in care angajatul isi depune demisia iar angajatorul refuza sau tergiverseaza,sub diverse pretexte,inregistrarea acesteia,ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)