avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare cheltuieli de judecata

Buna ziua.
Am un salariat care a castigat un proces cu societatea.Va rog sa-mi spuneti in ce cont inregistrez cheltuieli de judecata pe care le platesc salariatului conf.sentintei
definitive.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Scaderea din contabilitate a unor sume underworld underworld Buna ziua, Am un SRL, sunt unic asociat. Am fost actionat in judecata de catre o alta firma, pentru plata unor facturi. Am castigat procesul, am hotararea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata pentru procesul pe fond DragosVoicu DragosVoicu Bună ziua, Vă rog să mă ajutaţi cu o lămurire la următoarea problemă. Am câştigat un proces la instanţa de fond şi nu am solicitat la momentul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata,avocat, in cazul neplatii salarului andreiszabou andreiszabou Buna ziua.Din pacate revin cu alte intrebari avand in vedere ca nu sau rezolvat cele vechi :(.Am terminat preavizul in data de 5.02.2010 si nici pana in ... (vezi toată discuția)