avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un caz de hartuire profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un caz de hartuire profesionala

In Realitatea Romaneasca din 02.06.2005 aparea un articol care suna cam asa " La Sectia a VIII-a a Tribunalului Municipiului Bucuresti se afla pe rol cauza in care Andreea Dragne, director de logistica si planificare al firmei cu capital strain Whirlpool Romania SRL, a chemat societatea in judecata intr-o speta ce constituie o premiera romaneasca. In opinia reclamantei, Whirlpool Romania se face vinovata de hartuire profesionala si discriminare, fapte descrise si pedepsite de legislatia muncii si de Ordonanta de Guvern
nr. 137/2000 privind pre-venirea si sanctionarea faptelor de discriminare, act normativ care deriva din alinierea tarii noastre la normele Uniunii Europene."
Stie cineva in ce stadiu mai e procesul asta?
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 09:03, 7 Noiembrie 2005
poti sa mergi la TB, sa cauti la opis nr. dosarului si sa vezi la condica sau la informativ in ce stadiu este
se judeca in continuare la sectia a 8 a, a avut termen pe 5.10.2005, dosar 9300/2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de poluare Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Buna ziua. As dori sa incep un demers judiciar pentru restituirea taxei de poluare, pentru incompatibilitatea prevederilor O.G.50/2008 cu dreptul comunitar, ... (vezi toată discuția)
Bataia de joc de la administratiile financiare mihaelastir mihaelastir http://webtv.money.ro/emisiuni/business-box-18-02-2009?autoPlay=true #-o ar trebui sa cam luam atitudine toti (vezi toată discuția)
Discriminare imbracaminte vorbaretu vorbaretu Buna ziua Am dorit zilele trecute sa merg intr-un bar/club. Cand am ajuns la intrare si dau sa intru, ma opreste un bodyguard si imi spune ca nu poate sa ma ... (vezi toată discuția)