avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi obligat să particip la traininguri organizate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi obligat să particip la traininguri organizate de firmă în afara orelor de program?

Bună ziua. Situația mea este următoarea: firma doreşte organizarea unui training după orele normale de program, şi mă ameninţă cu codul muncii dacă nu mă prezint. Menţionez că eu oricum nu lucrez cu normă întreagă.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 27 Iulie 2016
tcvs a scris:

.... Pot de asemenea sa refuz sa particip la sedinte, daca acestea au loc dupa ce mi-am terminat eu programul?

Puteti refuza asa ceva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Training efectuat sambata si fara plata.... Elena1982 Elena1982 Buna ziua, As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune... M-am angajat la o firma in functia de Agent de Vanzari, pe perioada nedeterminata si dupa ... (vezi toată discuția)
Clauza formare profesionala monik monik daca angajatorul il trimite pe salariat la un training, asta poate face obiectul unei clauze de formare profesionala? aveti vreun model de astfel de ... (vezi toată discuția)
Doresc incheiere/inchidere/reziliere/anulare contract munca ContSters56412 ContSters56412 in urma cu o luna m-am angajat ca operator pc si am incheiat contract de munca si act aditional.In actul aditional se specifica faptul ca voi fi format ... (vezi toată discuția)