avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE TAXA AUTO
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE TAXA AUTO

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in urmatoarea problema:
- in anul 2007 am achizitionat din Austria un Peugeot pentru care am platit o taxa de inmatriulare in valoare de 6.000 lei;
- ulterior am recuperat de la finante suma de 2.000 lei nu mai stiu exact in ce an, undeva sub 2010;
Intrebarea mea este ce am de facut pentru a recupera diferenta + dobanda aferenta si cum se numeste exact taxa platita (taxa de poluare, taxa de timbru ...) ??
Multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: dogele , utilizator 20:33, 27 Iulie 2016
Adresati-va unui avocat din localitatea de domiciliu. La ce ,,date" oferiti, niciun profesionist nu va poate da un raspuns aaceptabil. Si chiar daca ati da toate datele, tot ati avea nevoie de un avocat. Daca v-ati putea descurca fara ajutor, n-ati mai fi postat aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire diferenta dintre taxa de poluare si timbru de mediu savaliviu2 savaliviu2 va salut cu tot respectul.va rog mult sa ma ajutati ! fiica mea a platit taxa de poluare in 07.02.2011. 1100 de euro.noi am calculat pe calculatorul oficial ... (vezi toată discuția)
actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)