avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez.

Buna ziua.
Sunt casatorita de 20de ani.Avem doi copii minori si un copil major.Din pacate nu ne intelegem de nici un fel.Copii sufera de situatia noastra,dar totodata recunosc ca nu se poate ajunge la intelegere cu tatal lor.Doresc sa cer custodie proprie,dar vreau sa stiu partile negative si pozitive al acestuia.Va rog informatima .
Nu exista custodie proprie ci autoritate parinteasca comuna. Exista un motiv intemeiat pentru care sotul sa nu aiba autoritate parinteasca comuna cu dumneavoastra?
Domiciliul copiilor minori va fi stabilit la domiciliul mamei,autoritatea parinteasca se va exercita in comun,mai mult ca sigur astfel o sa fie solutia in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La 14 ani-autoritate parinteasca crisjila crisjila Buna ziua, Locuiesc in Franta impreuna cu sotia,ea are 2 copii,impreuna Avem un bb de o luna si eu mai am un baiat care face 14 ani in mai. Nu am fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare legată de custodie... eu si logodnicul ... AureliaNikolić7 AureliaNikolić7 Bună ziua! Am o întrebare legată de custodie... Eu si Logodnicul meu (cetățean Austriac) am devenit părinți unui copil născut in Anglia ulterior cu ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil Elenapusa Elenapusa O femeie si un barbat se cunosc. Dupa o perioada femeia ramane insarcinata si face o fetita. Femeia si barbatul nu sunt casatoriti legal. Fetita este ... (vezi toată discuția)