avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Biroau executor IFN
Discuție deschisă în Executare silită

Biroau executor IFN

Buna ziua,
as avea si eu o intrebare,
Institutiile Financiare Nebancare au autoritatea de a obliga un angajator privat la retinerea si virarea popririlor infintate de ei pe veniturile salariatilor ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 06:19, 23 August 2009
Nici cele bancare nu pot face acest lucru, insa la orice acordare de credit se depune la dosarul intocmit si o adeverinta de salariat prin care angajatorul se obliga sa opreasca banii datorati si sa ii vireze in contul datoriei.
De regula, cand se ajunge in aceasta faza, se investeste contractul de credit si se trece la executare silita, prin executor, care va realiza poprirea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- cuantum poprire ContSters313331 ContSters313331 Am fost executat silit de catre un executor judecatoresc pt ca am ramas in urma cu ratele la banca executarea silita s-a facut cu proprire pe salariu mai ... (vezi toată discuția)
Auto smart28 smart28 buna ziua, as vrea sa cumpar o masina la mana a doua si as dori sa o trec pe numele sotie deoarece eu am un credit la o banca pe care nu l-am achitat si a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)