avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... responsabilitatea unui sofer fata de pasageri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

responsabilitatea unui sofer fata de pasageri

Buna ziua, eram intr-un taxi , cand am ajuns la destinatie el a parcat pe partea carosabil , eu eram in stanga spate i-am dat banii si am plecat, cand am deschis usa, o masina a intrat in portiera deschisa de mine. Intrebarea mea este cine este vinovat de accident. Eu ca nu m-am uitat sau el ca nu mi-aasigurat coborarea in siguranta
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 20:11, 28 Iulie 2016
Parerea mea, dumneavoastra sau culpa comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra ... Gabriel19_82 Gabriel19_82 Buna seara, Am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra daca este posibil. In data de 12.08.2020 m-am deplasat la piata din orasul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie ciprian andreescu ciprian andreescu Buna seara. Am si eu o intrebare: ce sanse am sa castig un proces in care un sofer ce era stationat pe partea dreapta, pe trotuar, eu mergand pe bicicleta, ... (vezi toată discuția)