avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana in cautarea unui loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana in cautarea unui loc de munca

Buna ziua,

Figurez la ajofm ca persoana in cautarea unui loc de munca, luni am terminat un curs de formare profesionala iar marti m-am angajat. Trebuie sa ii anunt pe cei de la ajofm ca m-am angajat? Mentionez ca nu iau somaj.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 29 Iulie 2016
Puteti sa-i anuntati pe cei de laAJOFM ca v-ati gasit de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana in cautarea unui loc de munca Ioan-Mihai Ioan-Mihai va rog sa-mi spuneti daca mi-a expirat indemnizatia de somaj,am fost apoi 6 luni in evidenta AJOFM ca si \"persoana in cautarea unui loc de munca\" si au ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj (absolvent invatamant superior) alexa_axy alexa_axy Buna ziua, Doresc sa stiu daca o persoana depune dosarul pentru primirea indemnizatiei de somaj (proaspat absolent de invatamant care nu a fost incadrat in ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de somaj? Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara, nu am carte de munca, si nu am beneficiat de nici un banut de la statul roman (mi se pare corect) Nu am calificare,dar vreau sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)