avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

sunt o mamica care a nascut 11.08.2014 .am beneficiat de concediu crestere copil pana pe data de 16.05.2016 cand am revenit in campul muncii facand actele ptr stimulentul de insertie .am beneficiat de stimulant pana pe 12.07.2016 cand am primit o hartie de la asistenta sociala din care ma anunta ca stimulentul de insertie mi se suspenda .nu inteleg de ce ?fara nici o explicatie .dupa legea noua eu cred ca beneficiez pana ce copilul face 3 ani .va rog sa ma lamuriti cumva ptr ca cei in masura sa raspunda sunt in ..concediu .. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:50, 29 Iulie 2016
Asta poate fi singurul motiv ... faceti contestatie la decizia respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie ContSters316049 ContSters316049 Buna seara, Copilul face un 1 an pe 28 august, tatal va da o declaratie in care refuza sa stea acasa 1 luna de zile, eu pot sa-mi iau concediu fara plata ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie direct din concediu postnatal? dinharghita dinharghita Buna ziua! Vreau sa aflu daca am dreptul la stimulentul de insertie in cazul in care ma intorc la munca dupa concediul de lauzie.Mentionez ca nu voi intra in ... (vezi toată discuția)
Suspendarea stimulentului de inserție Ioana 11.500 Ioana 11.500 Bună ziua! Am primit de la AJPIS ILFOV in continutul aceluiași plic decizia de acordare a stimulentului de inserție și atașată, cu aceeași dată și ... (vezi toată discuția)