avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendarea stimulentului de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendarea stimulentului de inserție

Bună ziua! Am primit de la AJPIS ILFOV in continutul aceluiași plic decizia de acordare a stimulentului de inserție și atașată, cu aceeași dată și decizia de suspendare a stimulentului de inserție, în care se menționează că suspendarea are la bază art 11 (nefiind menționat din ce Oug sau Hg face parte acest articol)... Deci, nu înțeleg de ce mi se suspenda acest drept...
Cel mai recent răspuns: Ioana 11.500 , utilizator 09:54, 8 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca este vorba despre OUG 111/2010 ...

Ca sa stim despre ce este vorba precizati :
1. Data de nastere a copilului.

2. Daca tatal indeplineste sau nu conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC
Bună ziua, tatăl îndeplinește condițiile, dar nu dorește să beneficieze de Ccc, iar copilul este născut pe 1 mai 2018. Mi-au aprobat acordarea stimulentului începând cu data de 25 feb (data revenirii la locul de muncă ) și se suspenda începând cu data de 02 apr.
Tocmai am primit lămuriri de la AJPIS și anume că se suspenda plata stimulentului pe o perioadă de o lună (cea in care tatăl ar fi trebuit sa beneficieze de Ccc, se încadrează, dar nu dorește...) și se reia plata începând cu luna următoare, doar că, citez : "au uitat să îmi trimită atașat și decizia de reluare a plății".
Vă mulțumesc pentru implicare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pt tata nely_cecil nely_cecil buna ziua, as avea niste intrebari legate de concediul postnatal si stimulentul de insertie... daca viitoarea mama nu lucreaza, poate beneficia tatal ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie morosa morosa sunt o mamica care a nascut 11.08.2014 .am beneficiat de concediu crestere copil pana pe data de 16.05.2016 cand am revenit in campul muncii facand actele ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se acorda cei 500 lei de la stat daca esti in cic? Claudiacristina Claudiacristina Buna ziua,in prezent ma aflu in cic.Pe actele depuse la agentia pt. prestatii si plati sociale am bifat ca stau 2 ani acasa in cic dar ma gandesc sa ma intorc ... (vezi toată discuția)