avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce fac dupa ce am infintat o asociatie?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce fac dupa ce am infintat o asociatie?

Buna ziua,
Am si eu o intrebare, dupa ce am dobandit personalitatea juridica pentru o asociatie non-profit ce pasi trebuie sa urmez dupa aceasta etapa?
Mai exact ma refer la contabilitate, pot sa imi tin singur contabilitatea sau trebuie sa am neaparat un contabil?
In cazul in care tin eu contabilitatea pot folosi un program gratuit de contabilitate de pe net si puteti sa imi recomandati unul?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BoboLordOfDark , utilizator 01:06, 1 August 2016
Contabilul autorizat membru ceccar va va trebui doar atunci cand va va intocmi si semna bilantul anual al ong-ului. In rest, daca va pricepeti, va veti tine personal evidenta contabila primara si va veti depune singur declaratia 101 anuala.
Va multumesc pentru raspuns,
Vreau sa va mai intreb,
Pot folosi un program de gestiune online cum ar fi Cash Control sau Facturis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea ong in partida simpla conform omfp_3103_2017 anexa 2 tiberiu babet tiberiu babet Buna ziua. Vreau sa infiintez impreuna cu alte persoane o asociatie nonprofit cu personalitate juridica. Asociatia va fi in sprijinul jucatorilor de sah avand ... (vezi toată discuția)
Bilantul anual al ong-ului. Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Daca in anul 2023, in cadrul ONG-ului am avut doar cateva cheltuieli (din imprumutul unui membru al CD), fara a realiza activitate economica sau ... (vezi toată discuția)
Asociatia parintilor infiintata conform og 26/2000 monicaion monicaion Parintii elevilor unei clase au infiintat o asociatie neguvernamentala in scopul imbunatatirii calitatii actului educational, deci fara a desfasura vreo ... (vezi toată discuția)