avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Romani in Italia - conflict
Discuție deschisă în Viata in Italia

Romani in Italia - conflict

Buna ziua,
Daca ma poate lamuri cineva in legatura cu o situatie:Daca doi romani , cu statut de turist in Italia (fara rezidenta) au avut un conflict ,minor , dar unul dintre ei a depus plangere si s-a ajuns la Tribunal, ce pot face cele doua persoane in cauza? Se transfera procesul in Romania ? sau sunt obligati sa ramana in Italia (repet , sunt turisti) pana la finalizarea procesului ? Va multumesc din suflet, ca sunteti aici!
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2016
capacitate, utilizator
Cel mai recent răspuns: capacitate , utilizator 07:47, 2 August 2016
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama abuzata de concubin in italia vera veronica vera veronica Traiesc in concubinaj cu un cetatean roman in Italia si avem si un copil minor impreuna.Vreau sa plec in Romania cu copilul fara acordul concubinului meu, ... (vezi toată discuția)
Ce documente îmi sunt mie necesare, ca mătușa, sa pot pleca ... MNI MNI Ce documente îmi sunt mie necesare, ca mătușa, sa pot pleca cu nepotii mei, minori, din Romania în Italia. Menționez ca voi merge cu ei în Italia la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in romania, locuiesc ... Antonio70 Antonio70 Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in Romania, locuiesc in stare de concubinaj si am un fiu recunoscut. As dori sa fac testament lasand bunurile ... (vezi toată discuția)